Skip to main content

Προεκλογικό σπριντ από τους πολιτικούς αρχηγούς – Πού θα βρίσκονται σήμερα

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στον Ασπρόπυργο το απόγευμα ο Κ. Μητσοτάκης - Στα Άνω Ιλίσια θα βρεθεί το μεσημέρι ο Αλ. Τσίπρας

Με την κλεψύδρα για την κάλπη της 25ης Ιουνίου να αδειάζει οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν την προεκλογική κούρσα με μπαράζ περιοδειών, τηλεοπτικών εμφανίσεων και συναντήσεων με φορείς.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, που ολοκλήρωσε χθες το πρώτο σκέλος της περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα, θα παραχωρήσει συνέντευξη στις 11.00 σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

Το απόγευμα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τον Σύλλογο Ποντίων Ασπροπύργου «Οι Ακρίτες Του Πόντου» και στις 18:00 θα απευθύνει χαιρετισμό σε συγκέντρωση πολιτών, στην πλατεία Ρολογιού Ασπροπύργου.

Το στρατηγικό σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την ελληνική οικονομία υπό το σύνθημα «δίκαιη κοινωνία- ευημερία για όλους», παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. Σήμερα στις 10.30 ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Στη συνέχεια θα περιοδεύσει στα Άνω Ιλίσια, όπου θα απευθυνθεί στους πολίτες στις 11:30.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα παραχωρήσει στις 13:30 συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ και στις 18:30 θα επισκεφτεί το Αιγάλεω.

Την περιοδεία του στη Θεσσαλονίκη συνεχίζει σήμερα ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στις 10:00 ο κ . Κουτσούμπας θα περιοδεύσει στις εγκαταστάσεις της φαρμακοβιομηχανίας Pfizer όπου θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Στις 18:30, θα συναντηθεί με τον Σύλλογο Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών και στις 20:00, θα μιλήσει σε συγκέντρωση στη συνοικία της Τούμπας.