Skip to main content

Κ. Μητσοτάκης: Το μήνυμα μέσω TikTok για τις πανελλαδικές – «Ένα βίντεο που δεν σας εύχομαι καλή επιτυχία»

Screenshot/ TikTok

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”» σημειώνει αστειευόμενος ο κ. Μητσοτάκης.

Στις πανελλαδικές εξετάσεις, οι οποίες ξεκίνησαν σήμερα στα ΕΠΑΛ με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, αναφέρεται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, σε ανάρτησή του στο TikTok με τίτλο «Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία!».

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις πανελλήνιες αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “σταμάτα, τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία να εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”» σημειώνει αστειευόμενος στο βίντεο ο κ. Μητσοτάκης.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν τις πανελλαδικές, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς» τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

@kyriakosmitsotakis_

Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Εξάλλου, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε «καλή δύναμη στις μαθήτριες και στους μαθητές που από σήμερα ρίχνονται στη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων. Ο κ. Μητσοτάκης επισήμανε ότι οι μαθητές ρίχνονται σε μια μάχη σημαντική, «όχι όμως και η μοναδική στο μακρύ και συναρπαστικό ταξίδι τους στη ζωή και στα όνειρά τους».

Εξέφρασε τη συμπαράσταση του και πρόσθεσε: «Είμαστε δίπλα τους στον δρόμο της προκοπής και της προόδου με εφόδιο τη γνώση. Στα πρόσωπα των παιδιών μας, άλλωστε, βλέπουμε όλοι το καλύτερο αύριο της Ελλάδας που αξίζουμε και θα έχουμε. Καλή επιτυχία».