Skip to main content

ΣΥΡΙΖΑ: «Ντεμπούτο» για την εκλογική επιτροπή – Συνεδριάζει υπό τον Αλ. Τσίπρα

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Στην Επιτροπή συμμετέχουν υποψήφιοι του κόμματος, μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς

Υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα συνεδριάζει η εκλογική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, στο Δημοτικό πνευματικό κέντρο «Γιάννης Ρίτσος», στο Αιγάλεω.

ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI

Η Κουμουνδούρου ανακοίνωσε χθες τη σύνθεση της εκλογικής επιτροπής που εχει αναλάβει τον συντονισμό του εκλογικού αγώνα εν όψει της νέας αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου. Στην Επιτροπή συμμετέχουν υποψήφιοι του κόμματος, μέλη του think tank του Αλέξη Τσίπρα και πολιτικά στελέχη της νεότερης γενιάς, με την Κουμουνδούρου να αναφέρει πως στόχος είναι να συνδυαστούν η τεχνοκρατική επάρκεια, η πολιτική εμπειρία και η απαιτούμενη φρεσκάδα και ανανέωση.

Η διαδικασία ανασύνταξης στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία προχωράει με γοργούς ρυθμούς, αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου, σημειώνοντας ότι «ο Αλέξης Τσίπρας κάνει πράξη τη δέσμευσή του στην Κεντρική Επιτροπή για αλλαγή της εικόνας του κόμματος».

Ακολουθεί η σύνθεση της νέας Εκλογικής Επιτροπής:

Ράνια Σβίγκου
Πόπη Τσαπανίδου
Αλέξης Χαρίτσης
Κατερίνα Νοτοπούλου
Ράνια Θρασκιά
Κώστας Ζαχαριάδης
Διάνα Βουτυράκου
Νικόλας Φαραντούρης
Διονύσης Τεμπονέρας
Ευάγγελος Αποστολάκης
Γρήγορης Θεοδωράκης
Χάρης Μαμουλάκης
Έφη Αχτσιόγλου
Αθηνά Λινού
Δημήτρης Λυριτσής
Τζένη Λειβαδάρου
Κινυούα Μάινα Νικόδημος
Μακρίνα- Βιόλα Κώστη
Γιώργος Χουλιαράκης
Γιώργος Καραμέρος