Skip to main content

Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια από debate με τον Αλ. Τσίπρα

Konstantinos Tsakalidis /SOOC

Απάντηση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στις δηλώσεις του Άκη Σκέρτσου

«Είναι προφανές ότι ο κ. Μητσοτάκης φοβάται τη σύγκριση με τον Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας όσα ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Άκης Σκέρτσος σχετικά με το debate.

Π. Τσαπανίδου: Ο κ. Μητσοτάκης το βάζει στα πόδια από debate με τον Αλ. Τσίπρα.

«Ο κ. Σκέρτσος επιβεβαίωσε σήμερα αυτό που από χθες είχαμε προβλέψει. Ότι ο κ. Μητσοτάκης για άλλη μια φορά το βάζει στα πόδια από την τηλεοπτική αντιπαράθεση με τον Αλέξη Τσίπρα» ανέφερε η κ. Τσαπανίδου, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επανέλαβε τη θέση της κυβέρνησης για τηλεμαχία με όλα τα κόμματα που μετέχουν στη Βουλή. «Οι πολίτες όμως έχουν βγάλει ήδη τα συμπεράσματά τους» πρόσθεσε.

Απαντώντας παράλληλα στις αιτιάσεις του κ. Σκέρτσου ότι «ο κ. Τσίπρας δεν σταματάει να εκθέτει και να πλήττει και τη χώρα» η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε: «την χώρα διεθνώς την έχει πλήξει πολλαπλώς η κυβέρνηση των παράνομων παρακολουθήσεων και της καταρράκωσης του κράτους δικαίου. Δεν το λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αλλά τα δεκάδες δημοσιεύματα και πρωτοσέλιδα του διεθνούς Τύπου. Αν ο κ. Σκέρτσος είναι περήφανος γι’ αυτά είναι δικαίωμά του, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή».

«Όσο για τις δηλώσεις, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι εθνική, δημοκρατική και ηθική εξαίρεση”, σε εκπρόσωπο ενός “Τραμπ” παραπέμπουν και όχι μιας σύγχρονης ευρωπαϊκής δημοκρατικής κυβέρνησης» πρόσθεσε η κ. Τσαπανίδου για τις σχετικές αναφορές του κυβερνητικού εκπροσώπου.