Skip to main content

Επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης υπέστη ο Ν. Δένδιας

Φωτ. αρχείου (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Είναι καλά στην υγεία του.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Επεισόδιο ορθοστατικής υπότασης υπέστη ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση σημειώνοντας ότι είναι απολύτως καλά στην υγεία του.

Το λιποθυμικό επεισόδιο συνέβη κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας στην Ιερά Μονή Ξενοφώντος του Αγίου Όρους, όπου πραγματοποιεί επίσκεψη ο υπουργός Εξωτερικών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, άμεσα μετέβη γιατρός από το Κέντρο Υγείας Καρυών και εξέτασε τον Νίκο Δένδια, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Το πρόγραμμά του, ωστόσο, για σήμερα ματαιώνεται και ο κ. Δένδιας επιστρέφει στην Αθήνα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.