Τον νέο πρέσβη του Ισραήλ στην Ελλάδα, Noam Katz, και τον ακόλουθο Άμυνας του Ισραήλ, Colonel IDF Tal Wollenberg, υποδέχθηκε χθες στο γραφείο του ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, στρατηγός, Κωνσταντίνος Φλώρος.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος με έμφαση στις τρέχουσες προκλήσεις άμυνας και ασφάλειας, στη στρατιωτική συνεργασία Ελλάδας-Ισραήλ και στη διαρκή εμβάθυνσή της με κοινές δράσεις, συνέργειες και δραστηριότητες επιχειρησιακής εκπαίδευσης.
Επισημάνθηκε επιπλέον ότι η στρατηγική σχέση μεταξύ των δύο χωρών προάγει την ειρήνη, την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












