Skip to main content

Corriere della Serra: Νέες αποκαλύψεις για Εύα Καιλή και Φραντσέσκο Τζιόρτζι

«Υπάρχουν φήμες για πρόθεσή του να αγοράσει άμεσα κότερο από έναν εμίρη για να κάνει ταξίδια με την Εύα Καϊλή»

Στο χωριό Αμπιατεγκράσο από το οποίο κατάγεται ο 35χρονος Φραντσέσκο Τζιόρτζι, βρέθηκε η ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «δεν υπάρχουν ιστορίες απληστίας που να τον εμπλέκουν, αντίθετα γίνεται λόγος για κάποιον που δάνειζε χρήματα χωρίς θόρυβο. Ωστόσο υπάρχουν φήμες για πρόθεσή του να αγοράσει άμεσα κότερο από έναν εμίρη για να κάνει ταξίδια με την Εύα Καϊλή και την μικρή του κόρη».

Όπως αναφέρει η Corriere della Sera στη σκιά των πληροφοριών για όσα φέρεται να έχει πει στους Βέλγους αστυνομικούς, ότι ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι «υποφέρει όταν βρίσκεται σε αγχώδεις καταστάσεις. Όποτε βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση, κάνει τα πάντα για να ξεφύγει, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα πατήσει πάνω σε όποιον βρίσκεται μπροστά του αναζητώντας βοήθεια».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ ευρωπαϊκών μέσων, στην απολογία του ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι φέρεται να έχει επιβεβαιώσει τη βάση των κατηγοριών που τον θέλουν να εμπλέκεται στο Qatargate. «Έκανα τα πάντα για χρήματα που δεν χρειαζόμουν», φέρεται να έχει πει σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Repubblica.

Σύμφωνα με το ιταλικό δημοσίευμα με τίτλο «Ο Τζιόρτζι ομολογεί ενώπιον των αρχών- ”Αλλά τώρα ελευθερώστε την σύντροφό μου”», μετά τη σύλληψή του παραδέχθηκε τις ευθύνες του, δηλώνοντας ότι γνώριζε ότι κινήθηκε παράνομα. Προσπάθησε όμως να προστατεύσει τη σύντροφό του Εύα Καϊλή επιζητώντας να αποφυλακιστεί. Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει επίσης ότι ο Τζιόρτζι επιβεβαίωσε τον κεντρικό ρόλο του Παντσέρι, αλλά και ότι ο δικός ρόλος του ήταν να διαχειρίζεται τα χρήματα.