Skip to main content

ΚΙΔΗΣΟ: Ας μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς ο Αλ. Τσίπρας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Documento», προαναγγέλλει ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Γιώργος Παπανδρέου.

Σε ανακοίνωσή του, το ΚΙΔΗΣΟ κάνει λόγο για «στημένη επιχείρηση σπίλωσης πολιτικών, που παραπέμπει σε πρακτικές φασιστικών και ολοκληρωτικών καθεστώτων, και η οποία εκτυλίσσεται μέσω δήθεν “αποκαλύψεων”» και υπογραμμίζει ότι «ο κ. Παπανδρέου δεν έχει καμία κατάθεση σε οποιονδήποτε λογαριασμό που δεν έχει δηλωθεί, στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οτιδήποτε άλλο, ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα και την αλήθεια».

«Οι υπεύθυνοι της στημένης – και αυτής, ιστορίας, θα βρεθούν αντιμέτωποι με τη Δικαιοσύνη», σημειώνει μεταξύ άλλων το ΚΙΔΗΣΟ και καλεί τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «να μαζέψει τους κυβερνητικούς σκευωρούς».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.