Skip to main content

Η ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδριάζει σήμερα 11.00 το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου το υπουργικό συμβούλιο, με αντικείμενο μία σειρά από νομοθετικές πρωτοβουλίες της κυβέρνησης. Ειδικότερα, στην ατζέντα του υπουργικού συμβουλίου, θα βρεθούν το φορολογικό νομοσχέδιο, οι αρχές του νέου ασφαλιστικού, το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την Εθνική Αρχή Ανώτατης Εκπαίδευσης και το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για τις προμήθειες.

Θα συζητηθούν επίσης, το Εθνικό Σχέδιο για την Ενέργεια και το Κλίμα, ο προγραμματισμός προσλήψεων για το 2020 και η προεπιλογή δικαστικών λειτουργών για τις θέσεις των αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας και την αντιπροεδρία του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Στις 9.30 ο κ. Μητσοτάκης θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τον επενδυτή Πρεμ Γουάτσα πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου Fairfax.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.