Skip to main content

Συνάντηση τομέα Δημόσιας Τάξης της Ν.Δ. με τον Ν. Τόσκα

Την απαίτηση της Νέας Δημοκρατίας για άμεση σύλληψη των δραστών της πρωτοφανούς και όλως απαράδεκτης επίθεσης που δέχθηκε προ ημερών ο βουλευτής Γιώργος Κουμουτσάκος θα μεταφέρει ο υπεύθυνος του τομέα Δημόσιας Τάξης του κόμματος Δημήτρης Κυριαζίδης στη συνάντηση που θα έχει αύριο με τον αναπληρωτή υπουργό Νίκο Τόσκα.

Αντικείμενο της προγραμματισμένης αυτής επαφής θα αποτελέσουν ζητήματα λειτουργίας της Ελληνικής Αστυνομίας εν όψει του αμφιλεγόμενου σχεδίου αναδιάρθρωσης που εκπονεί η Κυβέρνηση, η αποτελεσματικότητα της ακολουθούμενης αντεγκληματικής πολιτικής αλλά και η έως τώρα όλως προβληματική μεταναστευτική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με έμφαση στο προσφυγικό.

Ο υπεύθυνος του Τομέα, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Δράμας κ. Δημήτρης Κυριαζίδης, αναμένεται να θέσει επίσημα στον αρμόδιο Υπουργό πέραν των άλλων και τα θέματα που άπτονται τόσο της υγιεινής και ασφάλειας του προσωπικού της ΕΛΑΣ, όσο και της κατάστασης και της εν γένει προοπτικής των ασφαλιστικών ταμείων των υπηρετούντων στα Σώματα Ασφαλείας ως αυτή προέκυψε μετά την πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση της Κυβέρνησης για μεταφορά των αποθεματικών τους στο ΕΤΕΑ.