Στη Θεσσαλονίκη θα μεταβεί αύριο Τετάρτη 4 Νοεμβρίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας,
Στις 12:00, ο κ. Τσίπρας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όπου θα συσκεφθεί με την διοίκηση του Νοσοκομείου και στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με εργαζόμενους
Στις 14:00 θα συσκεφθεί με εκπροσώπους φορέων του λιανεμπορίου, εστίασης και ξενοδόχων (γραφεία Διοίκησης ΔΕΘ), και εν συνεχεία στις 16:00, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με φορείς και προσωπικότητες για το Μετρό της Θεσσαλονίκης και τα αρχαία της Βενιζέλου (γραφεία Διοίκησης ΔΕΘ).
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












