Skip to main content

Σε γεύμα με Μακρόν, Μισέλ, Λαγκάρντ και… Χάρισον Φόρντ ο πρωθυπουργός

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν στη Μασσαλία, προς τιμήν των υψηλών συμμετεχόντων στο συνέδριο της Διεθνούς Ένωσης Διατήρησης Φύσης – IUCN (International Union for Conservation of Nature) με θέμα «Μεσόγειος, μία υποδειγματική θάλασσα έως το 2030», παρακάθησε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στο γεύμα συζητήθηκαν οι προκλήσεις που αφορούν τη βιοποικιλότητα, με έμφαση στα δάση, στις θάλασσες και στους ωκεανούς.

Συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Φρανς Τίμερμανς, η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ, η γενική διευθύντρια της Unesco Οντρεΐ Αζουλέ, ηγέτες από τις συμμετέχουσες χώρες και ο ηθοποιός και αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της περιβαλλοντικής οργάνωσης Conservation International, Χάρισον Φόρντ.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.