Skip to main content

ΕΛΣΤΑΤ: Αύξηση 3,1% στη διακίνηση επιβατών στα λιμάνια το δ’ τρίμηνο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Αύξηση 3,1% σημείωσε η συνολική διακίνηση επιβατών στους ελληνικούς λιμένες το δ’ τρίμηνο πέρυσι σε σύγκριση με το δ’ τρίμηνο του 2017, ενώ το αντίστοιχο διάστημα 2017- 2016 είχε καταγραφεί αύξηση 9%.

Επίσης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ, η συνολική διακίνηση εμπορευμάτων παρουσίασε αύξηση 5,8% το δ’ τρίμηνο 2018 σε σύγκριση με τη διακίνηση του δ’ τριμήνου 2017, ενώ το αντίστοιχο διάστημα 2017- 2016 είχε παρατηρηθεί αύξηση 1,9%.

Εξάλλου, η συνολική διακίνηση κινητών μονάδων (τροχοφόρων) παρουσίασε αύξηση 1,5% το δ’ τρίμηνο 2018 σε σύγκριση με το δ’ τρίμηνο του 2017, ενώ το αντίστοιχο διάστημα 2017- 2016 είχε σημειωθεί αύξηση 6,2%.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.