Skip to main content

Golden Star Ferries: Νέο ταχύπλοο στον στόλο της

Σύμφωνα με την εταιρεία, το νέο της απόκτημα αποτελεί το νεότερο Ε/Γ-Ο/Γ ταχύπλοο που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο κι ένα από τα νεότερα ταχύπλοα που δραστηριοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες.

Την αγορά, με ίδια κεφάλαια, ενός ακόμη ταχυπλόου που θα προστεθεί στον στόλο της, με αρχή και σύνθημα «Ασφάλεια – Ταχύτητα – Άνεση – Συνέπεια» ανακοίνωσε η Golden Star Ferries.

Λειτουργώντας, όπως αναφέρει, «με υπευθυνότητα και πίστη στο δημιουργικό μας έργο και αφουγκραζόμενοι την ανάγκη για ταχύτητα στις μεταφορές ειδικά τη θερινή περίοδο», προχώρησε στην αγορά του «HSC Gotlandia II», ενός ταχύπλοου Monohull, το οποίο κατασκευάστηκε στα φημισμένα ιταλικά Ναυπηγεία της Fincantieri το 2006, εναρμονίζεται με τον τελευταίο κώδικα ταχυπλόων του 2000 και χαρακτηρίζεται από περιβαλλοντικό προφίλ κατηγορίας Α στο GreenHouse Gas (GHG) Rating. Διαθέτει ολικό μήκος 122μ., μέγιστο πλάτος 16,65., βύθισμα 3,2μ., δυνατότητα μεταφοράς 220 ΙΧ και ταχύτητας 35 κόμβων.

«Το νέο μας απόκτημα αποτελεί το νεότερο Ε/Γ – Ο/Γ ταχύπλοο που θα δρομολογηθεί στο Αιγαίο και ένα από τα νεότερα ταχύπλοα που δραστηριοποιούνται στις ελληνικές θάλασσες. Αναμένεται να εναρμονισθεί με τις προδιαγραφές της εταιρείας μας και κατόπιν τούτου θα μπορεί να μεταφέρει 1.200 επιβάτες σε ένα ευχάριστο και πολυτελές περιβάλλον, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες για ένα ασφαλές, γρήγορο και άνετο ταξίδι.

Θέλουμε για ακόμα μία φορά να ευχαριστήσουμε το επιβατηγό κοινό και όλους τους συνεργάτες μας για την υποστήριξη και την αγάπη προς τα πλοία της εταιρείας μας και να διαβεβαιώσουμε για τη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των ταξιδιωτικών και μεταφορικών υπηρεσιών που θα παρέχονται» δηλώνει η Golden Star Ferries.