Skip to main content

Τουρκία: Εκτόξευση τριών πυραύλων S-400 στη διάρκεια ασκήσεων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Τουρκία για πρώτη φορά προέβη σε δοκιμές των ρωσικής κατασκευής αμυντικών συστημάτων S-400, στην περιοχή της Σινώπης, εκτοξεύοντας τρεις από τους εν λόγω πυραύλους, μεταδίδει το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο στρατιωτική- διπλωματική πηγή.

«Όλοι τους έπληξαν επιτυχώς τους ορισθέντες στόχους» δήλωσε η εν λόγω πηγή στο ρωσικό πρακτορείο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Ο ρωσικός εξαγωγικός οργανισμός οπλικών συστημάτων Rosoboronexport δεν σχολίασε την πληροφορία αυτή.

Στις 14 Οκτωβρίου η Διεύθυνση Ωκεανογραφίας του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας ανακοίνωσε την πρόθεση της Άγκυρας να προβεί σε βολές κατά τη διάρκεια ναυτικών ασκήσεων στο διάστημα 16-17 Οκτωβρίου.

Σήμερα και το πρακτορείο Reuters μετέδωσε ότι κατά τη διάρκεια των ασκήσεων πραγματοποιήθηκαν εκτοξεύσεις πυραύλων.

Πηγές: ΑΜΠΕ, TASS

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.