Με την Άγκελα Μέρκελ γιόρτασε τα γενέθλιά του ο Πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος παρέθεσε δείπνο – εργασίας στην Καγκελάριο της Γερμανίας.
Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν στην εξοχική κατοικία του Κάμερον, κοντά στο Λονδίνο, όπου εξέτασαν την κατάσταση στη Συρία, τη μεταναστευτική κρίση και το δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα δεχτώ την Άγκελα Μέρκελ στο Τσέκερς. Θα αναφερθούμε στον αγώνα κατά της τρομοκρατίας, τη Συρία και την Ε.Ε.» δήλωσε ο Βρετανός πρωθυπουργός, λίγο πριν τη συνάντηση με την Καγκελάριο, η οποία πραγματοποιήθηκε ανήμερα των 49ων γενεθλίων του.
Πηγή: ΑΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












