Skip to main content

Γερμανία: Πέντε τραυματίες από πυρκαγιά σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυρκαγιά που ξέσπασε σε κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Γερμανία. 

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτήριο, το οποίο στεγάζει περισσότερους από 80 ανθρώπους, στην πόλη Ρότενμπουργκ στο δυτικό κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν στα πόδια όταν πήδηξαν από ένα παράθυρο για να γλιτώσουν από τις φλόγες και τρεις διακομίστηκαν στο νοσοκομείο επειδή εισέπνευσαν καπνό.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι προκάλεσε την πυρκαγιά. Τους τελευταίους μήνες έχουν καταγραφεί δεκάδες εμπρηστικές επιθέσεις εναντίον κέντρων φιλοξενίας προσφύγων.

Η χώρα αναμένει ότι η εισροή των προσφύγων και μεταναστών θα τετραπλασιαστεί και ότι ο αριθμός τους θα φτάσει περίπου στις 800.000 αυτό τον χρόνο.

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.