Ένας Αιγύπτιος είκοσι έξι ετών κράτησε όμηρο, για λίγα λεπτά, ιδιωτικό αστυνομικό στο εσωτερικό του Ντουόμο του Μιλάνου. Ο νεαρός απείλησε τον «σεκιουριτά», με μαχαίρι, δίπλα στην Αγία Τράπεζα.
Αστυνομικοί και καραμπινιέροι που έσπευσαν αμέσως στην εκκλησία της ιταλικής συμπρωτεύουσας, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον Αιγύπτιο και να τον συλλάβουν.
Οι ιταλικές Αρχές διεξάγουν έρευνες για να εξακριβώσουν αν πρόκειται για άτομο με ψυχικά προβλήματα, ή αν το συμβάν μπορεί να συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια.
Πηγή: ΑΜΠΕ
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












