Skip to main content

Κολομβία: Πολιτικό κόμμα ιδρύει η FARC

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Πολιτικό κόμμα αναμένεται να ιδρύσει η FARC, μετά το τέλος του ένοπλου αγώνα και την επίτευξη οριστικής εκεχειρίας με τις αρχές της Κολομβίας.

Τα μέλη της πρώην επαναστατικής ομάδας, στα οποία έχει χορηγηθεί αμνηστία, θα συγκεντρωθούν σήμερα στην πρωτεύουσα Μπογκοτά, όπου θα διεξαχθεί το πρώτο συνέδριο του νεοσυσταθέντος κόμματος.

Οι περίπου 1.000 αντιπρόσωποι θα καθορίσουν τη γραμμή, την ηγεσία αλλά και το όνομα του νέου πολιτικού σχηματισμού.

Τα επίσημα αποκαλυπτήρια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή, στην πλατεία Μπολίβαρ, όπου βρίσκεται το Κοινοβούλιο της Κολομβίας.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.