Skip to main content

Τουλάχιστον 12 νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στο Λίβανο

REUTERS/Shir Torem

Σύμφωνα με ενημέρωση του λιβανέζικου υπουργείου Υγείας

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου ανέφερε ότι τουλάχιστον 12 άνθρωποι σκοτώθηκαν, συμπεριλαμβανομένων δύο παιδιών και ενός παραϊατρικού, σε μια σειρά ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που πραγματοποιήθηκαν παρά την εκεχειρία.

Σε ξεχωριστές ανακοινώσεις, το υπουργείο ανέφερε 11 νεκρούς, δύο εκ των οποίων παιδιά, σε επιθέσεις σε τρία διαφορετικά χωριά στην περιοχή Ναμπατιέχ.

Μια άλλη επιδρομή στην περιοχή Μαρατζαγιούν σκότωσε ένα μέλος παραϊατρικού προσωπικού από μια υπηρεσία διάσωσης που συνδέεται με τη Χεζμπολάχ και τραυμάτισε έναν άλλο, ανέφερε το υπουργείο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.