Την αισιοδοξία του για επίτευξη συμφωνίας με το Ιράν, και μάλιστα την επόμενη εβδομάδα, πριν από το ταξίδι του στην Κίνα, εξέφρασε ο Ντόναλντ Τραμπ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το PBS News.
Είναι η πρώτη, ανοιχτά αισιόδοξη εκτίμηση του Αμερικανού Προέδρου που περιλαμβάνει και ένα χρονικό ορόσημο.
Ο Τραμπ είπε ότι νιώθει ότι οι ΗΠΑ πλησιάζουν σε μια συμφωνία, διευκρινίζοντας πάντως ότι το ίδιο «ένιωθε και πριν με αυτούς, οπότε θα δούμε τι θα συμβεί».
Επανέλαβε πάντως ότι μια νέα αποστολή των ειδικών απεσταλμένων Στιβ Γουίτκοφ και Τζάρεντ Κούσνερ για συνομιλίες είναι «απίθανη».
Ο Τραμπ εκτίμησε ότι είναι πιθανό να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου πριν από το ταξίδι του στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα.
«Νομίζω ότι έχει πολύ καλές πιθανότητες να τελειώσει, και αν δεν τελειώσει, πρέπει να επιστρέψουμε στο να τους βομβαρδίζουμε ολοσχερώς», ήταν η φράση που χρησιμοποίησε ο Τραμπ μιλώντας στην ανταποκρίτρια του δικτόυ στον Λευκό Οίκο.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












