Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για την άρση των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί σε βάρος του Ιράν.
«Πιστεύουμε ότι είναι πολύ νωρίς για την άρση των κυρώσεων», είπε χαρακτηριστικά στην διάρκεια συνάντησης στο Βερολίνο μεταξύ των Χριστιανοδημοκρατικών (CDU) και του αδελφού κόμματος της Βαυαρίας, CSU.
Όπως τόνισε, οι κυρώσεις έχουν επιβληθεί λόγω της βίαιης καταστολής στην οποία έχουν προχωρήσει οι ιρανικές αρχές.
«Πρέπει πρώτα να δούμε μια αλλαγή, μια θεμελιώδη αλλαγή στο Ιράν για την άρση των κυρώσεων», εξήγησε.
Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












