Skip to main content

Ο Ζελένσκι έφτασε στο Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σχετικά με την «ασφάλεια και την ενέργεια»

REUTERS/Valentyn Ogirenko

Ο Ζελένσκι ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν προερχόμενος από το Σαουδική Αραβία

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντιμίρ Ζελένσκι έφτασε στο Αζερμπαϊτζάν για συνομιλίες σχετικά με την «ενέργεια και την ασφάλεια», όπως ανέφερε ανώτερος Ουκρανός αξιωματούχος.

«Προσγειωθήκαμε στο Αζερμπαϊτζάν», σημείωσε ο αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι η επίσκεψη αποσκοπεί στη «συνεργασία σε θέματα ασφάλειας και ενέργειας, καθώς και στον συντονισμό».

Ο Ζελένσκι ταξίδεψε στο Αζερμπαϊτζάν προερχόμενος από το Σαουδική Αραβία όπου συναντήθηκε με τον πρίγκιπα διάδοχο Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν. Στο επίκεντρο των συνομιλιών βρέθηκε το θέμα της συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών στους τομείς της ασφάλειας, της ενέργειας και των τροφίμων.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.