Αντιπροσωπεία από το Πακιστάν, της χώρας που ενεργεί ως μεσολαβήτρια στις συνομιλίες ΗΠΑ – Ιράν, έφθασε στην Τεχεράνη.
Ανάμεσά τους είναι ο στρατάρχης Ασίμ Μουνίρ – τον οποίο ο Τραμπ έχει χαρακτηρίσει ως «αγαπημένο» του – και ο υπουργός Εσωτερικών Μοχσίν Νάκβι.
Νωρίτερα, το ιρανικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων IRIB μετέδωσε ότι η αντιπροσωπεία επρόκειτο να μεταφέρει ένα μήνυμα από τις ΗΠΑ και να σχεδιάσει έναν δεύτερο γύρο συνομιλιών.
Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός του Πακιστάν, Μουχάμαντ Σεχμπάζ Σαρίφ, φτάνει στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, «για να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με την περιφερειακή κατάσταση», σύμφωνα με το γραφείο του.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












