Ο πρωθυπουργός της Τσεχίας Αντρέι Μπάμπις, υποστηρικτής του Βίκτορ Ορμπάν, συνεχάρη σήμερα τον Πέτερ Μαγιάρ για τη νίκη του στις χθεσινές βουλευτικές εκλογές στην Ουγγαρία.
«Το να αντιμετωπίζεις έναν τόσο δυνατό αντίπαλο όπως ο Βίκτορ Ορμπάν δεν ήταν ποτέ εύκολο, ωστόσο κέρδισε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των Ούγγρων και φέρει μεγάλες ελπίδες και προσδοκίες», σημείωσε ο Μπάμπις σε ανάρτησή του στο X.
«Δεν πρέπει να απογοητεύσει. Σέβομαι το εκλογικό αποτέλεσμα και προσβλέπω στη συνεργασία μας, επειδή η σχέση ανάμεσα στην Ουγγαρία και την Τσεχική Δημοκρατία είναι στενή και θα εργάζομαι πάντα εποικοδομητικά με όποιον επιλέγουν οι ψηφοφόροι», πρόσθεσε ο Τσέχος πρωθυπουργός.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












