Το υπουργείο Εξωτερικών του Κατάρ διέταξε την Τετάρτη τους στρατιωτικούς ακόλουθους και τους ακόλουθους ασφαλείας του Ιράν μαζί με το προσωπικό τους να εγκαταλείψουν τη χώρα εντός 24 ωρών.
«Τόσο ο στρατιωτικός ακόλουθος όσο και ο ακόλουθος ασφαλείας στην πρεσβεία, εκτός από εκείνους που εργάζονται στα δύο γραφεία των ακολούθων, χαρακτηρίζονται ως ανεπιθύμητα πρόσωπα και τους ζητείται να εγκαταλείψουν τα εδάφη του κράτους εντός μέγιστης περιόδου 24 ωρών», ανέφερε το υπουργείο σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Η διαταγή για την απέλαση των Ιρανών αξιωματούχων έρχεται μετά από την επίθεση της Τεχεράνης στις τεράστιες εγκαταστάσεις φυσικού αερίου του Κατάρ.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












