Skip to main content

Ο ηγέτης της Κόστα Ρίκα ζητά την απαλλαγή της περιοχής από τους κομμουνιστές μετά τη διάσπαση της Κούβας

Η κυβέρνησή του έκλεισε την πρεσβεία στην Αβάνα και απέσυρε τους διπλωμάτες.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, Ροντρίγκο Τσάβες, ζήτησε την απαλλαγή της περιοχής από τον κομμουνισμό, λίγο αφότου η κυβέρνησή του έκλεισε την πρεσβεία της στην Αβάνα και είπε επίσης στους διπλωμάτες της Κούβας να φύγουν.

«Πρέπει να καθαρίσουμε τους κομμουνιστές από το ημισφαίριο», δήλωσε ο Τσάβες

Ο πρόεδρος της Κόστα Ρίκα, ανέφερε επίσης ότι δεν «αναγνωρίζει τη νομιμότητα του κομμουνιστικού καθεστώτος της Κούβας, δεδομένης της κακομεταχείρισης, της καταστολής και των αναξιοπρεπών συνθηκών για τους κατοίκους σε αυτό το όμορφο νησί».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.