Skip to main content

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη μετά από επίθεση drone με στόχο την πρεσβεία των ΗΠΑ

Το πολυτελές ξενοδοχείο φιλοξενεί αρκετές διπλωματικές αποστολές.

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες από την επίθεση με drones σε περιοχή της Βαγδάτης κοντά στη Πράσινη Ζώνη όπου βρίσκεται και η αμερικανική πρεσβεία.

Σύμφωνα με πηγές ασφαλείας από την ιρακινή πρωτεύουσα από την επίθεση που στόχευε την αμερικανική πρεσβεία ξέσπασε πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στη Βαγδάτη. Νεότερη πληροφόρηση από κυβερνητικές ιρακινές πηγές ανέφερε ότι δεν υπάρχουν θύματα, ούτε ζημιές από την πτώση «βλήματος» στην οροφή ξενοδοχείου στη Βαγδάτη.

Δύο ιρακινές πηγές ασφαλείας ανέφεραν ότι η επίθεση με drones στόχευσε την αμερικανική πρεσβεία, η οποία βρίσκεται στην ίδια περιοχή με το ξενοδοχείο Αλ – Ρασιντ , μέσα στην αυστηρά φυλασσόμενη Πράσινη Ζώνη, όπου στεγάζονται διπλωματικές αποστολές και κυβερνητικά ιδρύματα.

Το πολυτελές ξενοδοχείο φιλοξενεί επίσης αρκετές άλλες διπλωματικές αποστολές. Ο δρόμος του ξενοδοχείου είχε αποκλειστεί από μεγάλη δύναμη ασφαλείας, ενώ στο σημείο βρίσκονταν πυροσβέστες και ασθενοφόρα, σύμφωνα με έναν ανταποκριτή του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP).

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.