Skip to main content

Γαλλία: Ποινές φυλάκισης για τον σεξιστικό διαδικτυακό εκφοβισμό κατά της Μπριζίτ Μακρόν

Thomas Padilla/Pool via REUTERS

Οι κατηγορούμενοι, οκτώ άνδρες και οι δύο γυναίκες, ηλικίας από 41 έως 60 ετών, καταδικάσθηκαν σε ποινές φυλάκισης έως 6 μηνών, οι περισσότεροι με αναστολή

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένοχα κρίθηκαν από δικαστήριο του Παρισιού 10 άτομα, τα οποία αντιμετώπιζαν κατηγορίες για σεξιστικό διαδικτυακό εκφοβισμό κατά της πρώτης κυρίας της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν.

Οι κατηγορούμενοι, οκτώ άνδρες και οι δύο γυναίκες, ηλικίας από 41 έως 60 ετών, καταδικάσθηκαν σε ποινές φυλάκισης έως 6 μηνών, οι περισσότεροι με αναστολή.

Οι ποινές

Οκτώ κατηγορούμενοι καταδικάσθηκαν σε ποινές φυλάκισης 4 έως 8 μηνών με αναστολή εξαιτίας της «πρόθεσής τους να βλάψουν την ενάγουσα» με «κακόβουλους, υποτιμητικούς και υβριστικούς» χαρακτηρισμούς, ισχυριζόμενοι ψευδώς ότι η σύζυγος του προέδρου Εμανουέλ Μακρόν γεννήθηκε άνδρας

Ποινή φυλάκισης των 6 μηνών χωρίς αναστολή επιβλήθηκε σε έναν κατηγορούμενο λόγω της απουσίας του από το δικαστήριο.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.