Ο αποπεμφθείς πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, αναμένεται να εμφανιστεί ενώπιον ομοσπονδιακού δικαστή στη Νέα Υόρκη το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να ενημερωθεί επίσημα για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, σύμφωνα με ανακοίνωση του δικαστηρίου.
Ο Μαδούρο και η σύζυγός του, Σίλια Φλόρες, συνελήφθησαν από τις αμερικανικές δυνάμεις κατά τη διάρκεια νυχτερινής επιχείρησης στην Καράκας το Σάββατο και μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αντιμετωπίσουν κατηγορίες που αφορούν «ναρκοτρομοκρατία», σχετιζόμενες με την υποτιθέμενη διακίνηση τόνων κοκαΐνης προς την αμερικανική επικράτεια.
Προτιμώμενη πηγή στην Google
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












