Skip to main content

Κραν-Μοντανά: Αγνοείται 16χρονος που επέστρεψε στο μπαρ για να πάρει το σακάκι του – «Δεν ξέρουμε αν είναι ακόμα ζωντανός»

REUTERS/Denis Balibouse

Η οικογένειά του δεν έχει νέα του από τότε - Τι αναφέρει η θεία του

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο δεκαεξάχρονος Ατσίλε Μπαρόζι μπήκε στο ”Le Constellation” στις 01:30 τοπική ώρα την Πρωτοχρονιά για να πάρει το σακάκι και το τηλέφωνό του από εκεί που τα είχε αφήσει στο μπαρ.

Η οικογένειά του δεν έχει νέα του από τότε.

«Δεν ξέρουμε πού είναι ο Ατσίλε. Ελπίζουμε να βρίσκεται σε κάποιο από τα νοσοκομεία… αλλά έχει χαθεί», δήλωσε η θεία του Φραντσέσκα στο BBC.

«Δεν ξέρουμε αν είναι ακόμα ζωντανός», επισήμανε.

Οι ελβετικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η επίσημη αναγνώριση των νεκρών και των τραυματιών βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη.

«Θέλουμε απλώς να τον βρούμε»

Η Φραντσέσκα περιγράφει τον ανιψιό της, ο οποίος φοιτά σε σχολή καλών τεχνών στο Μιλάνο, ως ένα όμορφο αγόρι και έναν εξαιρετικό ζωγράφο.

«Θέλουμε απλώς να τον βρούμε, και αυτό είναι όλο», τόνισε.

Μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις στο liveblog της Ναυτεμπορικής 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.