Skip to main content

Συντριβή ινδικού μαχητικού στο Dubai Airshow (βίντεο)

Screenshot: X/ @Tasnimnews_Fa

Νεκρός ο πιλότος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μαχητικό αεροσκάφος συνετρίβη κατά τη διάρκεια επίδειξης στην Αεροπορική Έκθεση του Ντουμπάι (Dubai Airshow). Ο πιλότος ανασύρθηκε νεκρός.

Το ινδικό HAL Tejas, μαχητικό αεροσκάφος που χρησιμοποιεί η Πολεμική Αεροπορία της Ινδίας, συνετρίβη γύρω στις 2:10 μ.μ. τοπική ώρα την Παρασκευή, ενώ εκτελούσε πτήση επίδειξης, σύμφωνα με το Associated Press.

Το αεροπλάνο πραγματοποίησε μια περιστροφή σε χαμηλό ύψος πριν συντριβεί.

Η Ινδική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι ο πιλότος τραυματίστηκε θανάσιμα και εξέφρασε τα συλλυπητήριά της, ενώ έκανε γνωστό ότι ξεκινά έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται ένα αεροπλάνο να πέφτει με μεγάλη ταχύτητα και να μετατρέπεται σε πύρινη σφαίρα τη στιγμή της συντριβής.

Βίντεο

Καπνός υψώθηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Al Maktoum, στο Dubai World Central, τη στιγμή που πλήθος θεατών παρακολουθούσε την επίδειξη.

Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την τελευταία ημέρα της μεγαλύτερης αεροπορικής έκθεσης της Μέσης Ανατολής.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.