Ο Γάλλος Καμίλο Κάστρο, ο οποίος κρατείτο στη Βενεζουέλα από τα τέλη Ιουνίου, αφέθηκε ελεύθερος.
«Ο Καμίλο Κάστρο είναι ελεύθερος», ενημέρωσε μέσω social media ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν.
«Συμμερίζομαι την ανακούφιση της οικογένειάς του και ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν για την απελευθέρωσή του», δήλωσε ο Μακρόν για τον 41χρονο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 26 Ιουνίου σε συνοριακό πέρασμα μεταξύ Βενεζουέλας και Κολομβίας, όπου διαμένει, και ο οποίος κρατείτο από τις αρχές της Βενεζουέλας, σύμφωνα με έρευνες της οικογένειάς του και της ΜΚΟ Διεθνής Αμνηστία.
Camilo Castro est libre.
Je partage le soulagement de ses proches et remercie tous ceux qui ont œuvré à sa libération.
La France avance parfois sans bruit, mais toujours avec détermination et sang-froid : c’est ainsi que nous protégeons les nôtres.
— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) November 16, 2025
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












