Αποκαλυπτικές της συμπεριφοράς του φερόμενου ως δολοφόνου του Τσάρλι Κερκ, του Τάιλερ Ρόμπινσον είναι οι αναφορές που έκανε η εισαγγελία της Γιούτα για τα SMS που αντάλλαξε με τον συγκάτοικό του λίγο μετά τον πυροβολισμό που έκοψε το νήμα της ζωής του Κερκ. Η εισαγγελία ήδη κινεί τη διαδικασία επιβολής θανατικής ποινής στον Τάιλερ Ρόμπινσον, εφόσον αυτός καταδικαστεί για τη δολοφονία του Τσάρλι Κέρκ.
Από τις συνομιλίες που έδωσε στη δημοσιότητα η εισαγγελία της Γιούτα, διαφαίνεται η μεγάλη ανησυχία του Ρόμπινσον για το όπλο της δολοφονίας- πως θα το ανακτήσει για να μην βρεθούν τα αποτυπώματά του αλλά και για το πως θα συμπεριφερθεί ο πατέρας του τον οποίο αποκάλεσε φανατικό υποστηρικτή του MAGA (Make America Great Again) του κυρίαρχου συνθήματος του Ντόναλντ Τραμπ.
Στην ανταλλαγή μηνυμάτων με τον συγκάτοικό του ο Ρόμπινσον μεταξύ πολλών άλλων αναφέρει:
Ρόμπινσον: Ο μπαμπάς μου θέλει φωτογραφίες του τουφεκιού… λέει ότι ο παππούς θέλει να μάθει ποιος έχει τι, οι ομοσπονδιακοί δημοσίευσαν μια φωτογραφία του τουφεκιού, και είναι μοναδική. Με παίρνει τηλέφωνο τώρα, δεν απαντάω.
Ρόμπινσον: Από τότε που ο Τραμπ ανέλαβε τα καθήκοντά του [ο μπαμπάς μου] είναι αρκετά φανατικός με το MAGA.
Ρόμπινσον: Θα παραδοθώ οικειοθελώς, ένας από τους γείτονές μου εδώ είναι βοηθός σερίφη.
Συγκάτοικος: Ανησυχώ πολύ περισσότερο για σένα
Ρόμπινσον: Μην μιλάς στα μέσα ενημέρωσης σε παρακαλώ. μην παίρνεις συνεντεύξεις και μην κάνεις σχόλια. … αν κάποιος αστυνομικός σε ρωτήσει, ζήτα δικηγόρο και μείνε σιωπηλός.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












