Skip to main content

Το Ισραήλ διαψεύδει τα περί «προόδου» στις συνομιλίες με την Χαμάς, παρά την αισιοδοξία Τραμπ για επίτευξη εκεχειρίας

REUTERS/Mahmoud Issa

Τι δήλωσε Ισραηλινός αξιωματούχος

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένας ανώτερος Ισραηλινός αξιωματούχος αρνείται, μιλώντας στον ιστότοπο ειδήσεων Walla, ότι έχει σημειωθεί οποιαδήποτε πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για τους ομήρους μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς, μετά τη δήλωση του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ότι πιστεύει ότι θα επιτευχθεί συμφωνία «εντός της επόμενης εβδομάδας».

Ο αξιωματούχος φέρεται να είπε ότι δεν υπήρξε σημαντική μετατόπιση στις θέσεις του Ισραήλ και της Χαμάς στα βασικά σημεία της διαμάχης, συμπεριλαμβανομένης της απαίτησης της τρομοκρατικής οργάνωσης για εγγυήσεις ότι ο πόλεμος στη Γάζα θα τερματιστεί.

Με πληροφορίες από Times of Israel

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.