Skip to main content

Παρίσι: «Υπό εξέταση» ένα ταξίδι του Μακρόν στην Ουάσιγκτον με τους Ζελένσκι και Στάρμερ

Thibault Camus/Pool via REUTERS

«Βραχυπρόθεσμα» σχέδια του Ελιζέ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το Παρίσι δηλώνει ότι προσπαθεί να αποκαταστήσει την σχέση Ουάσινγκτον – Κιέβου, με την εκπρόσωπο του Ελιζέ Σοφί Πριμά να λέει πως είναι «υπό εξέταση» ένα ταξίδι του Γάλλου προέδρου στην αμερικανική πρωτεύουσα μαζί με τον Κιρ Στάρμερ και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Ένα ταξίδι του Εμανουέλ Μακρόν στην Ουάσινγκτον με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι και τον Βρετανό πρωθυπουργό Κίρ Στάρμερ «εξετάζεται», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφί Πριμά την Τετάρτη μετά το Συμβούλιο Υπουργών.

Η εκπρόσωπος δεν διευκρίνισε την ημερομηνία αυτού του ταξιδιού, το οποίο θα πρέπει να πραγματοποιηθεί «βραχυπρόθεσμα», όταν ο Εμανουέλ Μακρόν πρόκειται να απευθύνει ομιλία στους Γάλλους το βράδυ της Τετάρτης πριν από την κρίσιμη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες την Πέμπτη που θα επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή άμυνα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.