Skip to main content

Ισραήλ: Εξετάζεται η επιλογή ιδιωτικής εταιρείας που θα χρησιμοποιηθεί για τη διανομή βοήθειας στη Γάζα

REUTERS/Mahmoud Issa

Το Ισραήλ ευελπιστεί να συνδράμουν και οι αραβικές χώρες, σύμφωνα με αξιωματούχο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Την επιλογή ιδιωτικών εταιρειών για τη διανομή βοήθειας στη βόρεια Γάζα εξετάζει το Ισραήλ, ως μέρος μιας προσπάθειας να αφαιρέσει ένα βασικό στοιχείο της πολιτικής διακυβέρνησης της Χαμάς, σύμφωνα με Ισραηλινό αξιωματούχο.

Όπως είπε ο αξιωματούχος, μιλώντας στους Times of Israel, οι ισραηλινές εταιρείες δεν θα χρησιμοποιηθούν, αλλά το Ισραήλ εξετάζει τη χρήση μιας αμερικανικής εταιρείας ασφαλείας, γύρω από την οποία τα ισραηλινά στρατεύματα θα παρέχουν μια περίμετρο ασφαλείας.

Η ελπίδα είναι να συμμετάσχουν τελικά οι αραβικές χώρες για τη διανομή ανθρωπιστικής βοήθειας, προσθέτει η ίδια πηγή.

Πηγή: Times of Israel 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.