Ένοπλος άνοιξε πυρ έξω κατά της πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στη Βηρυτό σήμερα, Τετάρτη, το πρωί, ανακοίνωσε ο στρατός του Λιβάνου.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από τον στρατό του Λιβάνου, ο δράστης, υπήκοος Συρίας, τραυματίστηκε από ανταλλαγή πυρών με στρατιώτες.
LIVE: Outside US Embassy in Beirut after reported shooting https://t.co/VUWJRKDsfL
— Reuters (@Reuters) June 5, 2024
Σε νοσοκομείο ο ένοπλος
Ο ένοπλος διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Πηγή ασφαλείας που επικαλείται το Reuters ανέφερε ότι ένα μέλος της ομάδας ασφαλείας της πρεσβείας τραυματίστηκε στην επίθεση και ότι ο στρατός τραυμάτισε έναν ένοπλο, ενώ «χτενίζει» παράλληλα την περιοχή για τον εντοπισμό τυχόν συνεργών του.
Η Πρεσβεία των ΗΠΑ δήλωσε από την πλευρά της ότι αναφέρθηκαν πυροβολισμοί κοντά στην είσοδο του κτιρίου, προσθέτοντας ότι οι εγκαταστάσεις και η ομάδα της είναι ασφαλείς.
Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.












