Skip to main content

Χωρίς «υπηρεσίες επικοινωνίας και διαδικτύου» ξανά η Γάζα

REUTERS/Mutasem Murtaja

Το ανακοίνωσε η παλαιστινιακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών

«Πλήρη διακοπή όλων των επικοινωνιών και των υπηρεσιών διαδικτύου στη Λωρίδα της Γάζας» ανακοίνωσε τις πρώτες πρωινές ώρες η παλαιστινιακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών Paltel.

Συγκεκριμέβα, σε ανάρτησή της στην πλατφόρμα του X (του πρώην Twitter) ανέφερε ότι διακόπηκε εντελώς η λειτουργία των δικτύων σταθερής και κινητής τηλεφωνίας και η πρόσβαση στο διαδίκτυο στον θύλακα, σημειώνοντας πως κόπηκαν ξανά διεθνείς συνδέσεις που είχαν αποκατασταθεί.

«Αγαπητοί άνθρωποι στην αγαπημένη μας πατρίδα, λυπούμαστε που ανακοινώνουμε την πλήρη διακοπή όλων των επικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου με τη Λωρίδα της Γάζας, λόγω της εκ νέου διακοπής των διεθνών συνδέσεων που είχαν επανασυνδεθεί. Ο Θεός να σας προστατεύει και να προστατεύει τη χώρα μας», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Η πρόσβαση στο διαδίκτυο στη Λωρίδα της Γάζας είχε διακοπεί ξανά την Παρασκευή, σε ένα μπλακ άουτ στις επικοινωνίες που δημιούργησε ένα κενό πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στον θύλακα την ώρα που λάμβανε χώρα ο σφοδρότερος μέχρι στιγμής στον πόλεμο βομβαρδισμός της περιοχής.

Δείτε εδώ όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό