Skip to main content

Μακελειό στο Μέιν: Πατέρας 5 παιδιών, ηρωίδα μιας οικογένειας – Οι ταυτότητες των θυμάτων

EPA/CJ GUNTHER

Ο δράστης παραμένει ελεύθερος - Το ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του συνεχίζεται

Το μακελειό στο Μέιν έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινότητα με νέες λεπτομέρειες να βγαίνουν στην επιφάνεια για τα θύματα και το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του οπλισμένου δράστη να συνεχίζεται.

Από τα 18 θύματα, τα επτά βρέθηκαν νεκρά στο μπόουλινγκ Just-In-Time Recreation και τα οκτώ βρέθηκαν νεκρά στο Schemengees Bar & Grille, ενώ άλλα τρία πέθαναν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της αστυνομίας. Χθες το CNN επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο έκανε λόγο για 22 νεκρούς.

Οι ταυτότητες ορισμένων από τα θύματα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα:

Ο Πέιτον Μπρούερ-Ρος ήταν 39 ετών. Του άρεσε να περνάει χρόνο με φίλους σε μπαράκια, να κάνει μπάρμπεκιου, να διαβάζει κόμικς. Έχει μια κόρη 2 ετών, την Ελι, η οποία μόλις πριν από δύο εβδομάδες γιόρτασε τα γενέθλιά της, είπε ο αδερφός του. Βρέθηκε νεκρός στο Schemengees.

Ο Άρθουρ “Άρτι” Στράουτ ήταν επίσης στη Schemengees. Αφήνει πίσω του σύζυγο, 5 παιδιά, δεκάδες συγγενείς και φίλους που θρηνούν την απώλειά του.

Ο Τζόζεφ Γουόλκερ, ήταν ο διευθυντής του μπαρ στο Schemengees, μιλώντας στη θυγατρική του CNN WGME. Η πολιτειακή αστυνομία είπε στη γυναίκα του Τζόζεφ ότι σκοτώθηκε αφού πήρε ένα μαχαίρι και προσπάθησε να σταματήσει τον ένοπλο.

Η Τρίσια Άσελιν, 53 ετών, εργαζόταν με μερική απασχόληση στο Just-In-Time Recreation και ήταν εκεί για μπόουλινγκ την Τετάρτη το βράδυ. Έτρεξε στον πάγκο και προσπαθούσε να καλέσει το 911 όταν δέχθηκε τα πυρά. Η άλλη αδερφή του, η Μπόμπι Νίκολς, ήταν επίσης στο μπόουλινγκ και κατάφερε να δραπετεύσει. Δεν έμαθε για τον θάνατο του Ασελίν παρά μόνο λίγες ώρες αργότερα. «Η αδερφή μου είναι ηρωίδα», είπε.

Ο Μπράιαν Μακφάρλαν, 40 ετών, συμμετείχε σε ένα τουρνουά στο Schemengees όταν σκοτώθηκε, είπε στο CNN η αδερφή του Keri Brooks. Ήταν μέλος της τοπικής κοινότητας των Κωφών, που συνήθως μαζεύεται στο εστιατόριο για να παίξει cornhole τις Τετάρτες. Του άρεσε να οδηγεί τη μοτοσικλέτα του και να κάνει παρέα με τον σκύλο του που ονομάζεται M&M.