Skip to main content

Βέλγιο: Έριξαν… τάρτα στον πρόεδρο του κόμματος MR (βίντεο)

Screenshot: X/ @Belga_English

Ο άνδρας που έριξε την τάρτα ακινητοποιήθηκε από τους παριστάμενους

Αντιμέτωπος με μία… τάρτα βρέθηκε ο επικεφαλής του βελγικού κόμματος MR Ζορζ-Λουί Μπουσέ, ενώ υπέγραφε το νέο του βιβλίο σε κατάστημα της Λιέγης.

Σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, εμφανίζεται ένας νεαρός, ο οποίος περίμενε στην ουρά με τον πατέρα του για περίπου 30 λεπτά, να ζητεί από τον Μπουσέ να φωτογραφηθεί μαζί του.

Τότε, ο πατέρας του νεαρού κατευθύνεται πίσω από τον πολιτικό, βγάζει μία τάρτα και τη ρίχνει στο πρόσωπό του.

Ο άνδρας που έριξε την τάρτα ακινητοποιήθηκε από τους παριστάμενους. Ο Ζορζ-Λουί Μπουσέ στη συνέχεια άλειψε με την τάρτα τον άνδρα, ο οποίος βρισκόταν στο έδαφος.

«Κάποιος ήταν αρκετά έξυπνος για να μου πετάξει μια τάρτα», είπε ο Μπουσέ σε βίντεο που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Κρίμα, γιατί έμοιαζε με νόστιμη πίτα. Τη γεύτηκα κιόλας. Μετά το περιστατικό, ήθελα να του μιλήσω. Ίσως δεν ήταν στο ίδιο μήκος κύματος πολιτικά. Σίγουρα δεν υπήρχε θέμα εκδίκησης. Εγώ πάντα θέλω να αντιπαρατίθεμαι με κάποιον, αλλά ποτέ βίαια» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον άνδρα που έριξε την τάρτα, πρόκειται για «πολιτική πράξη» και το να ρίξεις κανείς μία πίτα είναι κάτι νόμιμο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ