Skip to main content

Λέρος: Σοβαρό ατύχημα με ταχύπλοο για τον Τούρκο Αλί Σαμπανσί, ιδιοκτήτη της Pegasus Airlines

Ο επιχειρηματίας μαζί με την σύζυγό του νοσηλεύονται στο νοσοκομείο- Το σκάφος τους έπεσε σε βράχια κοντά στη Λέρο.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας Αλί Σαμπανσί, πρόεδρος της Esas Holding και ιδιοκτήτης της τουρκικής αεροπορικής εταιρείας Pegasus Airlines, και η σύζυγός του Βουσλάτ Ντογκάν Σαμπανσί, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Dogan Holding και κόρη του μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Αϊντίν Ντογάν, τραυματίστηκαν σοβαρά σε ατύχημα με ταχύπλοο σκάφος ενώ βρίσκονταν σε διακοπές στην Ελλάδα.

Το σκάφος τους έπεσε σε βράχια κοντά στη Λέρο και οι ίδιοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στην Αλικαρνασσό κι έπειτα σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Demiroren.

Τα τουρικά μέσα μεταδίδουν ότι ο Αλί Σαμπανσί τραυματίστηκε σοβαρά στο ατύχημα και νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα, σε σταθερή κατάσταση. Η κατάσταση της συγύζου του παρουσιάζει βελτίωση.  Στο ταχύπλοο φαίνεται ότι επέβαιναν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, τα οποίο ωστόσο πρόλαβαν να γλιτώσουν, πέφτοντας στη θάλασσα.

Το ζευγάρι δέχεται ιατρική περίθαλψη, ανακοίνωσαν οι εταιρείες Esas και Dogan, χωρίς ωστόσο να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.