Skip to main content

Χάρι – Μέγκαν: Επεισοδιακή καταδίωξη από παπαράτσι

REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

Το περιστατικό σημειώθηκε αφού ο Χάρι και η Μέγκαν αποχώρησαν από μια τελετή απονομής βραβείων, χθες Τρίτη το βράδυ, στη Νέα Υόρκη.

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της ενεπλάκησαν σε μια «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη» με παπαράτσι ενώ επέβαιναν στο αυτοκίνητό τους στη Νέα Υόρκη, δήλωσε εκπρόσωπος του πρίγκιπα στο πρακτορείο Reuters.

Το περιστατικό σημειώθηκε αφού αποχώρησαν από μια τελετή απονομής βραβείων, χθες Τρίτη το βράδυ, στη Νέα Υόρκη.

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, παραλίγο να οδηγήσει σε πολλές συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Χάρι σε δήλωση του.

Το περιστατικό έφερε στη μνήμη την καταδίωξη της μητέρας του πρίγκιπα Χάρι, Νταϊάνα, από παπαράτσι. Έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της 31ης Αυγούστου 1997, όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου της έχασε τον έλεγχο του οχήματος μέσα σε σήραγγα στο Παρίσι, κατά τη διάρκεια καταδίωξης από παπαράτσι. Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν επίσης τη ζωή τους ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ και ο οδηγός το οχήματος, Ανρί Πολ, ενώ τραυματίστηκε ο σωματοφύλακας Τρέβορ Ρις-Τζόουνς.