Skip to main content

Twitter: «Συγγνώμη» Μασκ για την αντιπαράθεση με τον απολυμένο υπάλληλο

Reuters

Του πρότεινε να επιστρέψει στη θέση του

Ο διευθύνων σύμβουλος του Twitter Έλον Μασκ ζήτησε συγγνώμη για μια ανταλλαγή απόψεων που είχε στην πλατφόρμα με έναν υπάλληλο.

Αυτό συνέβη αφού ο εργαζόμενος Halli Thorleifsson έστειλε ένα tweet στον Μασκ λέγοντας: «Ο επικεφαλής του ανθρώπινου δυναμικού σας δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν είμαι εργαζόμενος ή όχι».

«Τι δουλειά κάνεις;» τον ρώτησε ο Μασκ. Ακολούθησαν και άλλες ερωτήσεις – απαντήσεις, οι οποίες θύμισαν σε πολλούς χρήστες του Twitter συνέντευξη για δουλειά σε απευθείας μετάδοση.

Μετά από μια σειρά επακόλουθων ερωταπαντήσεων ο Thorleifsson δήλωσε ότι έλαβε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που επιβεβαίωνε ότι είχε απολυθεί.

«Έλον, ξέρεις εάν απολύθηκα;»: Το viral tweet εργαζομένου του Twitter προς τον Μασκ

Μετά τη συνομιλία ο κ. Μασκ ανήρτησε στο Twitter ένα tweet την Τρίτη που περιέγραφε τον Thorleifsson ως «τον χειρότερο» πριν το διαγράψει.

Όμως, σε μια προφανή αλλαγή γνώμης του, ο Μασκ ξαναμπήκε στην πλατφόρμα λίγες ώρες αργότερα για να ζητήσει συγγνώμη – και φάνηκε να προσφέρει στον κ. Thorleifsson τη δουλειά του πίσω.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από τον Halli για την παρεξήγηση που έκανα στην κατάστασή του. Βασιζόταν σε πράγματα που μου είπαν ότι ήταν αναληθή ή, σε ορισμένες περιπτώσεις, αληθινά, αλλά χωρίς νόημα».

«Εξετάζει το ενδεχόμενο να παραμείνει στο Twitter», πρόσθεσε.

Πηγή: BBC