Skip to main content

Βρετανία: Εκτός Συντηρητικών ο πρώην υπ. Υγείας που συμμετείχε σε ριάλιτι

Μέσα σε όλη την κρίση που βιώνει το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας, το οποίο έχει αλλάξει επικεφαλής στην κυβέρνηση 3 φορές σε 3 μήνες, αλλά δεν θεωρεί απαραίτητο να πάει σε εκλογές, έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μία: την απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ, να δηλώσει συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι, I'm A Celebrity… Get Me Out of Here!

Μέσα σε όλη την κρίση που βιώνει το Συντηρητικό Κόμμα της Βρετανίας, το οποίο έχει αλλάξει επικεφαλής στην κυβέρνηση 3 φορές σε 3 μήνες, αλλά δεν θεωρεί απαραίτητο να πάει σε εκλογές, έχει να αντιμετωπίσει ακόμη μία: την απόφαση του πρώην υπουργού Υγείας, Ματ Χάνκοκ, να δηλώσει συμμετοχή στο δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι, I’m A Celebrity… Get Me Out of Here!

Το κυβερνών Συντηρητικό Κόμμα ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του Χάνκοκ,  υπουργού που ηγήθηκε της διαχείρισης της πανδημίας της Covid-19 στη Βρετανία.

Το όνομα του Χάνκοκ έρχεται να προστεθεί στα ονόματα του τραγουδιστή της ποπ Μπόι Τζορτζ, του πρώην παίκτη του ράγκμπι Μάικ Τίνταλ και του ποδοσφαιριστή Τζιλ Σκοτ που αναμένεται να συμμετάσχουν στο ριάλιτι.

Στο σόου αυτό διάφορες διασημότητες βρίσκονται αντιμέτωπες με προκλήσεις, όπως το να φάνε έντομα ή να κλείνονται στον ίδιο χώρο με φίδια, πριν το τηλεοπτικό κοινό αποφασίσει με την ψήφο του ποιος αποχωρεί.

Το Συντηρητικό Κόμμα ανακοίνωσε ότι ανεστάλη η κομματική του ιδιότητα αφού έγινε γνωστό ότι ο Χάνκοκ θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να συμμετάσχει στο ριάλιτι κατά τη διάρκεια των εργασιών του Κοινοβουλίου.

naftemporiki.gr με πληροφορίες από Politico, ΑΠΕ-ΜΠΕ