Skip to main content

Πολωνία: Υπέρ μιας ενταξιακής διαδικασίας – εξπρές για την Ουκρανία στην ΕΕ

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Πολωνία τάσσεται υπέρ μιας διαδικασίας – εξπρές για την ένταξη της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο Πρόεδρος της χώρας Αντρέι Ντούντα με ανάρτησή του στο Twitter.

«Το στάτους της υποψήφιας προς ένταξη χώρας πρέπει να δοθεί άμεσα και να αρχίσουν κατόπιν οι ενταξιακές συνομιλίες. Η Ουκρανία πρέπει επίσης να αποκτήσει πρόσβαση στους πόρους της ΕΕ για ανοικοδόμηση. Αυτό αξίζει η Ουκρανία», έγραψε ο κ. Ντούντα και έκανε λόγο για «ηρωισμό» του ουκρανικού έθνους, των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και του προέδρου Ζελένσκι.

«Αυτός ο ηρωισμός καθίσταται κομμάτι της ιστορίας του ελεύθερου κόσμου. Αποτελεί δέσμευσή μας, των ήδη ελεύθερων, να διασφαλίσουμε ότι θα νικήσουν. Πρέπει να δράσουμε, ο χρόνος τελειώνει», τόνισε.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό από το naftemporiki.gr  

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.