Skip to main content

Γαλλία: Έριξε αυτοκίνητο πάνω σε περαστικούς

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Οδηγός που φώναζε «ο θεός είναι μεγάλος» έριξε το αυτοκίνητό του επάνω σε περαστικούς στην πόλη της Ντιζόν, τραυματίζοντας 11 ανθρώπους, δύο από τους οποίους σοβαρά.

«Ο άνδρας, γεννημένος το 1974, παρουσιάζει προφίλ ψυχικής διαταραχής και ήταν υπό παρακολούθηση από ψυχιατρικό ίδρυμα», ανέφεραν αστυνομικές πηγές.

Η επίθεση πραγματοποιείται μία ημέρα μετά την επίθεση άνδρα οπλισμένου με μαχαίρι σε αστυνομικό τμήμα στην κεντρική Γαλλία, όπου ο δράστης τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς φωνάζοντας επίσης «ο θεός είναι μεγάλος». 

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.