Skip to main content

Κολομβία: 76 οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Συνολικά 76 είναι οι νεκροί από τη συντριβή του αεροσκάφους στην κεντρική Κολομβία. Πέντε από τους επιβαίνοντες διασώθηκαν, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας. 

Στο αεροπλάνο επέβαιναν παίκτες, προπονητές και προσωπικό της βραζιλιάνικης ομάδας ποδοσφαίρου Chapecoense, όπως και δημοσιογράφοι, οι οποίοι επρόκειτο να καλύψουν τον τελικό του Sudamericana Cup, ποδοσφαιρικής διοργάνωσης της νότιας Αμερικής, ανάλογης με αυτήν του Europa Legue. 

Ο πιλότος είχε εκπέμψει σήμα για βλάβη στα ηλεκτρικά συστήματα. «Όπως φαίνεται το αεροσκάφος έμεινε από καύσιμα», είχε δηλώσει νωρίτερα στο AFP ο Ελκίν Οσπίνα, δήμαρχος της κοντινής πόλης Λα Σέχα.

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.