Skip to main content

Δεν θα παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο ο Μπαράκ Ομπάμα

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα δεν θα παραστεί στην κηδεία του Φιντέλ Κάστρο όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος τη Δευτέρα.

«Ούτε ο πρόεδρος (Μπαράκ Ομπάμα) ούτε ο αντιπρόεδρος (Τζο Μπάιντεν)» θα μεταβούν στην Αβάνα για την κηδεία του «πατέρα της Κουβανικής Επανάστασης», δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου, Τζο Έρνεστ.

Από την κηδεία θα απουσιάζει και ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, ανέφερε απόψε στο Γαλλικό Πρακτορείο το περιβάλλον του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Ολάντ θα εκπροσωπηθεί από τον Ζαν Πιερ Μπελ, τον προσωπικό του απεσταλμένο για τη Λατινική Αμερική και πρώην πρόεδρο της Γερουσίας, όπως επίσης από την υπουργό Περιβάλλοντος Σεγκολέν Ρουαγιάλ.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Reuters, Γαλλικό Πρακτορείο

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.