Skip to main content

Κύπρος: Δεν ικανοποιούν τον Έρογλου οι προτάσεις Άιντε για το αέριο

Προσθέστε την «Ν» ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Δεν είναι ικανοποιητικές οι προτάσεις του ειδικού συμβούλου του γ.γ. του ΟΗΕ, Έσπεν ‘Αϊντε για το φυσικό αέριο, δήλωσε ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ντερβίς Έρογλου, αν και όπως είπε θα τύχουν αξιολόγησης.

Ο κ. ‘Αϊντε δήλωσε την Πέμπτη ότι παρουσίασε κάποιες προτάσεις στους ηγέτες των δύο κοινοτήτων, αλλά απέφυγε να γίνει συγκεκριμένος, διότι, όπως είπε, δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία.

Επίσης ο Ντερβίς Έρογλου, ο οποίος επιμένει στην δημιουργία κοινής επιτροπής για τους υδρογονάνθρακες, τόνισε ότι η τουρκοκυπριακή πλευρά «δεν θα δεχτεί άλλους όρους από δω και στο εξής» για τη συνέχιση των διαπραγματεύσεων στο Κυπριακό.

Πρόσθεσε δε ότι δεν αναμένει από την ελληνοκυπριακή πλευρά να επιστρέψει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Πηγή: ΑΜΠΕ

 

 

 

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Για να εμφανίζονται περισσότερα άρθρα της Ναυτεμπορικής στις αναζητήσεις σας εύκολα και γρήγορα, πρέπει να προσθέσετε το site στις προτιμώμενες πηγές σας. Μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας εδώ.